Nr. 949, Anul 15, din 15-Septembrie-2017
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Mesaje pentru prieteni
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
Politica
Daniel Dragulin: „Eu am treaba de facut, poate mai candidez o data“
Daniel Dragulin, primar al municipiului Calarasi si presedinte al organizatiei Judetene a PNL, raspunde jignirilor venite din partea liderului social democrat calarasean, Ciprin Pandea. Intr-o conferinta de presa, Ciprian Pandea a afirmat ca Daniel Dragulin minte, se exprima „golaneste“ si ca isi impune rudele in functii de conducere la nivelul institutiilor subordonate. Principala nemultumire a seful PSD Calarasi era legata de noua componenta a Consiliului de Administratie al ADI Ecoaqua, unde PSD nu a reusit sa-si impuna unii membri.
„Am maturitatea politica, experienta si ani in spate astfel incat sa nu jignesc, sa nu spun nimanui ca minte. Nu am intrat in viata familiei nimanui, nu am vorbit de selfie si nici nu mi-am facut niciodata, si nici nu mi-am angajat nepoti, au fost angajati dinaintea mea. Altii au fost tata si fiu in acelasi timp in GAL, cine spune adevarul, eu sau el? Cand s-a votat componenta Consiliului de administratie al ADI Ecoaqua, primaria Calarasi a votat intr-un fel, iar Consiliul Judetean si ceilalti in altul. Unde este vorba de decizie politica acolo, cand primaria Calarasi nu are niciun reprezentat, in timp ce primaria Oltenita a avut o propunere si aceea din partea PSD. Domnul Pandea vrea doar sa creeze presiune, ca nu a iesit nu stiu cine de la PSD. Eu nu am pe nimeni acolo, va garantez ca nu m-am bagat deloc. Nu puteam sa fac eu un joc politic atata vreme cat acolo erau oameni cu experienta“, a precizat Daniel Dragulin.
Mai mult, presedintele PNL Calarasi i-a recomandat liderului PSD sa vorbeasca mai degraba despre masurile guvernului din care face parte, masuri care nu sunt tocmai pe placul cetatenilor. Ca raspuns la jignirile aduse de Ciprian Pandea, Dragulin ia in considerare o noua candidatura pentru functia de primar al municipiului Calarasi.
(Continuarea in editia tiparita a ziarului IMPACT) [citeste]
„Eu mi-as dori si sper din tot sufletul ca pentru anul 2020 sa fim mult mai bine pregatiti”
• spune Alexandru Chirita, presedintele Organizatiei Municipale TSD Calarasi

La Calarasi, reprezentantii formatiunii aflate in prezent la guvernare isi desfasoara activitatea politica sub coordonarea unui presedinte interimar, respectiv Ciprian Pandea. In asemenea conditii, fireste ca, se impune organizarea, la un moment dat, de alegeri interne, insa lucrurile deocamdata stagneaza. Iar asta lasa loc de discutii in randul adversarilor, mai cu seama ca nimeni din Organizatia Judeteana PSD Calarasi nu pomeneste de alegerile interne. Nu e cazul, insa.
Astfel atrage atentia presedintele Organizatiei Municipale TSD Calarasi, Alexandru Chirita. Acesta informeaza ca, decizia trebuie luata la nivel central. Problema nu depinde atat de mult de organizatia judeteana pentru ca nu e singura in aceasta situatie. La nivel national sunt mai multe judete aflate in situatii similare. „Destinul ni-l facem singuri, dar suntem coordonati la nivel central si dispozitia a fost ca se vor organiza alegeri la nivel local in toate judetele simultan, unde sunt presedinti interimari. Asteptam, probabil ca in toamna se va lua si decizia aceasta si se vor organiza alegeri. Este normal sa se asigure acea stabilitate de care cu totii avem nevoie, sa stim cu cine discutam, cine e presedintele. Fiind un presedinte interimar este putin mai dificil sa iei decizii importante. Poate nu ai curajul necesar. Dar atunci cand presedintele e ales in functie si stie ca are suportul organizatiei in spate, ca are un vot, cred ca ar trebui sa aiba mai mult curaj, ar trebui sa isi asume decizii importante, sa inceapa o constructie sau reconstructie daca e cazul si asa mai departe. Nu se evita subiectul organizarii alegerilor. In niciun caz, nu este asa. Se asteapta unda verde de la Bucuresti. Ei stabilesc data alegerilor, iar presedintele interimar este obligat, conform statutului, sa organizeze alegerile interne in cadrul partidului. Cum am mai specificat, eu cred ca nimanui nu ii convine aceasta stare de interimat pentru ca e vorba de acea incertitudine, acea lipsa de forta, de legitimitate pana la urma a celui care se afla in functia de presedinte. Cu cat se limpezesc apele in organizatie mai repede, cu atat e mai bine, fiindca ne asteapta ani grei. Anul 2019 cu alegerile prezidentiale, apoi 2020 si noi trebuie sa incepem o constructie solida pentru ca in judetul Calarasi, PSD poate ca nu a luat cele mai bune decizii la momentul oportun. In sensul ca a asteptat pe ultima suta de metri sa nominalizeze candidatii la alegerile locale. Eu mi-as dori si sper din tot sufletul ca pentru anul 2020 sa fim mult mai bine pregatiti, sa avem candidatii pregatiti din timp, sa stim pe cine mizam. Oamenii aceia trebuie sa isi construiasca o notorietate in comunitatile lor si cand am plecat la razboi sa fim foarte bine inarmati. In primul rand, noi ne dorim sa recastigam municipiul Calarasi, care reprezinta motorul judetului”, a precizat la ARENA FM, in cadrul emisiunii „Subiectul Zilei”, Alexandru Chirita.
(Continuarea in editia tiparita a ziarului IMPACT) [citeste]
Alegeri interne la PNL Calarasi
PNL intra din nou in febra alegerilor interne! Dupa ce s-a stabilit conducerea Organizatiei Judetene, acum a venit randul organizatiilor de tineret, de femei, de studenti si de varstnici sa-si desemneze liderii. Si Organizatia Municipala Calarasi trebuie sa-si aleaga presedintele, dupa ce Daniel Dragulin a renuntat la functie deoarece a fost ales presedinte al organizatiei judetene.
Secretarul general al PNL Calarasi, Valentin Barbu a prezentat, in cadrul unei conferinte de presa, programul de desfasurare al alegerilor interne in fiecare organizatie si persoanele care s-au inscris pentru ocuparea functiilor de conducere.
„Tineretul National Liberal va avea sedinta de alegeri in data de 7 octombrie, iar pana in acest moment, pentru sefia TNL Calarasi s-a inscris doar Stefan Stan. Organizatia Femeilor Liberale va avea sedinta de alegeri pe 14 octombrie, iar organizatia persoanelor liberale de vasta a treia in data de 11 noiembrie. La Organizatia persoanelor vastnice, candidatul pentru functia de presedinte este Stoica Marian, iar pentru Organizatia de Femei, Camelia Croitoru si-a inceput deja campania prin judet, chiar daca nu si-a anuntat oficial candidatura. Candidaturile se depun cu cel putin 5 zile inainte desfasurarii sedintei de alegeri. Sunt si 7 localitati din judet unde expira mandatele celor din conducere, asa ca trebuie organizate alegeri si la nivelul acestor organizatii locale“, a precizat Valentin Barbu.
In legatura cu alegerile de la nivelul organizatiei municipale Calarasi, Daniel Dragulin si-ar dori ca sedinta sa se desfasoare ultima, dupa ce toate celelalte organizatii vor finaliza alegerile.
Eu as dori sa ramana la urma alegerea conducerii organizatiei municipale PNL Calarasi, dupa ce toate celelalte organizatii isi vor desemna conducerile. S-a primit si din partea Biroului Politic National o solicitare prin care ni se cere sa ne incadram in termenele nationale cu alegerile interne din fiecare organizatie“, a declarat presedintele PNL Calarasi Daniel Dragulin.
Vineri, la Poiana Brasov, are loc si Consiliul National al PNL, la care organizatia PNL Calarasi va avea 24 de delegati cu drept de vot. In principal, ordinea de cuprinde aprobarea unor regulamente ale organizatiilor interne si modificari de statut.
[citeste]
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.5989Euro4.5989
Dolarul SUA - 3.8275Dolarul SUA3.8275
Sondaj
Dacă duminica viitoare s-ar organiza alegeri locale, cu ce partid ați vota?
PSD
PNL
UNPR
ALDE
PMP
Nu merg la vot
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv
  eXTReMe Tracker