Nr. 933, Anul 15, din 26-Mai-2017
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Mesaje pentru prieteni
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
Economic
CJ Calarasi nu abandoneaza proiectul de promovare turistica a judetului
Autoritatile judetene calarasene sunt constiente ca trebuie sa faca tot ce este posibil pentru a promova judetul si din punct de vedere turistic. De aceea, au in plan si proiecte axate pe acest domeniu de interes major.
Presedintele Consiliului Judetean Calarasi, Vasile Iliuta a spus si nu o data ca, judetul are potential turistic, fiind inzestrat cu cateva zone de o rara frumusete.
In urma cu 7 ani, Hotararea 120/2010 pozitiona Calarasiul cu 20 milioane, un proiect care inlocuia Danubius Park. Cofinantarea, la vremea respectiva, era cuprinsa intre 5 si 50% si atunci nu s-a dorit sa se asigure suma necesara pentru a se derula proiectul la Calarasi. Ca atare nu s-a depus cererea de tragere a sumelor. „Avem de partea noastra si Bratul Borcea, asa ca am creionat proiectul Portul turistic, o investitie care, dupa parerea mea, va schimba foarte mult fata municipiului si va inscrie Calarasiul pe harta punctelor turistice. Am aprobat pe lista de investitii refacerea studiului de fezabilitate, pentru a-l depune in mai multe etape. Anume Studiul privind dezvoltarea turistica a judetului, prin reluarea „Danubius Park”. A avut o aprobare veche, pe care nu s-a solicitat tragerea de sume de bani si continuarea proiectului tehnic. Acei bani nu au ajuns la Calarasi, dar noi aveam dreptul sa putem sa ii luam la timpul respectiv”, a precizat presedintele Iliuta, cu prilejul unei conferinte de presa.
(Continuare in editia tiparita a ziarului IMPACT) [citeste]
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.5573Euro4.5573
Dolarul SUA - 4.0641Dolarul SUA4.0641
Sondaj
Dacă duminica viitoare s-ar organiza alegeri locale, cu ce partid ați vota?
PSD
PNL
UNPR
ALDE
PMP
Nu merg la vot
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv
  eXTReMe Tracker