Nr. 942, Anul 15, din 28-Iulie-2017
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Mesaje pentru prieteni
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
Social
Grupul „Flores Campi“ a reprezentat Calarasiul la „Mamaia Copiilor“
In perioada 7 - 16 iulie, la Casa de Cultura a Sindicatelor Constanta s-a desfasurat cea de a XVII-a editie a Festivalului National de Creatie si Interpretare „Mamaia Copiilor“.
Centrul Judetean de Cultura si Creatie Calarasi a fost reprezentat in finala acestui festival de copii (unii aflati la debut, altii cu experienta) care fac parte din Grupul de copii „Flores Campi“ al C.J.C.C. Calarasi, coordonat de Alexandrina Boranda. Astfel, Calarasiul a fost reprezentat la acest festival de Veronica Neagu, Irina Vlasceanu, Lucian Dumitroiu, Miruna Grigore, Denisa Ilie, Luminita Samoila si Bianca Valentina Fasole.
„Felicitari copiilor pentru evolutia avuta la festival, coordonatorului care ii indruma si le dorim mult succes la viitoarele editii“, transmite managerul interimar al Centrului Judetean de Cultura si Creatie Calarasi, Isabella Grosu.
[citeste]
S-au finalizat lucrarile la blocul operator de la etajul 4 al Spitalului Judetean Calarasi
Joi, 27 iulie, a avut loc receptia lucrarilor la blocul operator al Spitalului Judetean Calarasi „Dr. Pompei Samarian“, situat la etajul 4 al unitatii spitalicesti.
Investitiile realizate aici au fost efectuate din fonduri proprii ale Consiliului Judetean Calarasi, in valoare de peste 3 milioane de lei si reprezinta reabilitare totala si dotari partiale in cele 7 noi sali de operatie.
Blocul operator va deveni functional peste doua luni, perioada in care se preconizeaza si finalizarea proiectului instalatiei de gaze medicale.
[citeste]
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.5558Euro4.5558
Dolarul SUA - 3.8912Dolarul SUA3.8912
Sondaj
Dacă duminica viitoare s-ar organiza alegeri locale, cu ce partid ați vota?
PSD
PNL
UNPR
ALDE
PMP
Nu merg la vot
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv
  eXTReMe Tracker